Project2 teamet 

Project2 teamet består af erfarne Process Scientists partnere, med forskellig baggrund, men fælles om en stor passion for proces mining.

John Hansen

John Hansen er stifter og ejer af Project2 ApS. John er uddannet IT-Økonom og HD(O) og holder en række IT certificeringer. Mest af alt er John Process Scientist med stor passion for proces analyse og process mining især. John har over 10 års erfaring som selvstændig forretningskonsulent for større danske virksomheder. Desuden er John foredragsholder og forfatter til bloggene www.allaboutrequirements.com og www.processmining.dk


Partner - Emmy Dudok

Emmy Dudok er medstifter og ejer af den hollandsk baserede virksomhed ProcessChemistry. Hun er entusiastisk entrepreneur og business process scientist, med stor passion for alt indenfor BPM - herunder process mining. Emmy er uddannet fra Eindhoven University of Technology med en Bachelor grad i Industrial Engineering and Management Science og med en Master grad i Business Information Systems.


Giulia Tonelli

Giulia er Graduate Student MSc in Management fra HEC Lausanne og er i øjeblikket udvekslingsstudent på Copenhagen Business School. Giulia deltager i et mentor program med John Hansen, og har stor interesse og passion for proces analyse generelt og process mining.